YritysNew Balance Oy on vuonna 2003 perustettu täyden palvelun tilitoimisto. Toimimme hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingissä Kalasatamassa, Työpajankadulla. Siirtämällä taloushallinnon palvelut meille, yrityksesi voi keskittyä varsinaisen liiketoiminnan hoitamiseen. Yrittäjänä voit nukkua yösi rauhassa, sillä me huolehdimme talousasiat puolestasi. Pidämme huolen siitä, että asiakkaanamme pysyt aina ajan tasalla muuttuvassa taloushallinnon maailmassa. Toimintamme perustuu vahvasti henkilökohtaiseen palveluun ja neuvontaan.

Haluamme, että asiakkaanamme Sinä ja Yrityksesi menestyvät.

Toimintamme kulmakiviä ovat:

    * Pitkäaikaiset ja luottamukselliset asiakassuhteet
    * Henkilökohtaiset neuvontapalvelut lakisääteisten tehtävien rinnalla
    * Kokonaistaloudellinen ja selkeä hinnoittelu

Käytämme toiminnassamme alan johtavia taloushallinnon ohjelmistoja. Halutessaan asiakkaamme voivat käyttää ohjelmistojamme etänä internet-selaimen kautta.

New Balance Oy:n arvot ovat

    * Ammattitaito
    * Yrittäjälähtöisyys
    * KustannustehokkuusNew Balance Oy:n osaamisen taustalla on yrityksen perustajan ja toimitusjohtajan Jari Koljosen 10 vuoden kokemus taloushallinnon tehtävistä Suomessa ja ulkomailla. Lisäksi käytössämme on kansainvälisen tilintarkastusketjun javerojuridiikkaan erikoistuneen asianajotoimiston palvelut. Yhtiöllämme on hyvät yhteydet myös kansainvälisiin pankkiiriliikkeisiin.